Zoeken

The first one but not the last

De winter hoeft geen excuus te zijn om niet te trouwen..

12 februari 2022, de dag dat Kris en Cindy in het huwelijk traden. Voor mij het eerste huwelijk dat ik mocht fotograferen in 2022. Ik was zelf ook wel wat zenuwachtig, je wilt tenslotte wel klanten die tevreden zijn met hun foto's.


Ik sprak in de ochtend af met Cindy en Kris bij hun thuis in Koolskamp. Kris stond mij al op te wachten, hij zag er piekfijn uit in zijn pak. Het was nog even wachten op Cindy die met haar dochters mee naar de kapper was. Eenmaal ze terug waren was het tijd om wat foto's te maken van het aankleden van de bruid, gelukkig heeft Cindy twee dochters die het heel fijn vinden om de mama te helpen met het kleed, enkele blikken deed al vlug vermoeden dat ze er heel goed uitzag in haar trouwkleed.

Na de laatste details te leggen aan het kleed was het tijd voor de first look van de twee tortelduifjes, Kris stond Cindy al op te wachten beneden de trap.


Na de first look reden we naar cultuurhuis lichtervelde waar we de fotoshoot deden, ook al was het een stralende dag, het deed toch goed om binnen in de warmte te zitten om de foto's te nemen.


Domein Carlton in Kortrijk was later in de namiddag het decor voor de ceremonie en het avondfeest. Afsluiten deden we met een dansfeest tot in de vroege uurtjes. Ondanks het dansen nog met mondmasker moest gebeuren werd corona vlug vergeten,

Deze dag smaakte voor mij alvast naar meer, meer klanten die ik hopelijk kan gelukkig maken met een fotoreportage van hun dag!


Genieten jullie hieronder even mee?
  • Kostuum: Jo_fashion mannenmode

  • Kleed: Wed2b

  • Bloemen: Petite-Fleur

  • Ringen: Juwelen Gysels

  • Fotoshoot locatatie: Cultuurhuis De Keizer Lichtervelde

  • Catering: Domein Carlton


12 weergaven0 opmerkingen