• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2018 By Dimitri Meyns | Fotograaf - Lichtervelde

HUWELIJK

Is jouw datum nog vrij?

U wilt gaan trouwen maar zoekt nog een fotograaf? 

Eerst en vooral een dikke Proficiat met jullie huwelijksplannen!

 

Voor de bruiloft ontmoeten wij elkaar om jullie wensen door te spreken. We kunnen de mogelijkheden aan fotoshootlocaties bespreken en eventueel samen de locaties gaan bekijken om inspiratie op te doen voor doordachte foto’s. Tijdens die eerste kennismaking wil ik niet alleen een beter beeld krijgen van jullie wensen, maar ook van jullie zelf. Als we elkaar van tevoren leren kennen, werkt dat op de dag een stuk prettiger. Mijn ervaring is dan ook, dat een losse en spontane omgang tot de beste foto’s leidt.

Na afloop van de bruiloft inventariseer en bewerk ik de foto’s digitaal. Ik verbeter waar nodig het contrast, de verzadiging, de helderheid en eventueel de compositie. De reportagefoto’s krijgen altijd extra aandacht – ik streef er daarbij naar om van elke foto een klein kunstwerk te maken.

Daarna ontvangen jullie al de foto's op een geheugenstick.

Tijdens de bruiloft zorg ik ervoor dat alle hoogtepunten – groot en klein – vastgelegd worden.

Gedurende de receptie zorg ik er voor, niet opvallend aanwezig te zijn. Door het gebruik van tele-objectieven kan ik van grote afstand haarscherp fotograferen. Daardoor hoef ik nooit in het beeld van jullie gasten te staan. Bovendien is deze techniek ideaal voor spontane fotografie.

Als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren op  info@meynsfotografie.be